NaomiCupH heeft grote tieten hangen

Chat met dit model bij Polder Webcamsex

naomicuphZie je die heerlijke grote tieten hangen? Die prammen zijn van Naomi CupH. Naomi is 26 jaar oud, komt uit Breda en heeft beslist geen anorexia. Integendeel. Naomi is gezet gebouwd, en dat is nu precies waarom deze heerlijke meid zulke prachtige, volle borsten heeft. Ik laat Naomi eerst zelf even aan het woord over haar grote vrienden: “Naomi BI MET DE GROOSTE BOOBS VAN DIT PLATFORM!! namelijk CUP H dus die mag jij niet missen Regelmatig is 1 van mijn vriendinnetjee ook bereid om samen met mij een heerlijke sexshow weg te geven. ZET MIJ BIJ DE FAVORIETEN EN JE MIST ME NOOIT!”

Maar nu even serieus. Die tieten zijn dus groot. Maar worden wij kerels niet bij de neus genomen? Ik bedoel… Laatst neukte ik een meid, een jong Chineesje, die had ik opgepikt bij de voedselbank bij mij in de buurt. Die meid zag er heerlijk uit, vooral die enorme grote tieten vond ik aantrekkelijk. Ik deed het meisje een voorstel. Ik zei: “Ga met mij mee naar huis, dan neuken we samen en dan krijg jij in ruil voor die wip van mij een kommetje rijst.” Het arme schaap had geen cent te makken, dus ze ging akkoord. Toen ze zich uitkleedde, en ik hongerig naar haar borsten greep, bleken die van plastic! Gadverdamme! Ik riep kwaad: “Zijn die ook van de voedselbank?” Ik heb het Chineesje in haar blote reet op straat gezet. Zonder rijst.

Nu terug naar NaomiCupH. Naomi heeft dus wel natuurlijke grote borsten. Een echte Cup H. Dat zie je aan die dildo die zij tussen haar boobs klemt, die blijft gewoon lekker hangen.

Chat met dit model bij Polder Webcamsex

Webcamsex

Chatten met sletten en Milf Cams