Geile Poes geneukt door haar neukmachine

Chat met dit model bij Polder Webcamsex

geilepoesIk zat te cammen met Geile Poes. Geile Poes is 26 jaar, komt uit Doetinchem en is een beetje gezet. Daar hou ik van. Op haar profielpagina schrijft ze over zichzelf: “Ik ben een gezellig vrouwtje die graag gezellig en geil camt met JOU. Heb altijd zin in een geil avontuur heb jij er ook zin in om samen te geilen? .. Kom je snel eens bij mij kijken 😉 xxx”

Na een tijdje chatten vroeg Geile Poes  of ze mijn pik mocht zien. Geen probleem. Ik haalde mijn joekel tevoorschijn en ging staan en zwaaide met mijn ding een paar keer heen en weer voor de webcam. Geile Poes vond hem blijkbaar de moeite waard, want toen ik weer was gaan zitten, zag ik dat zij zich driftig zat te vingeren. Op een goed moment typte ze: “Ik zou die dikke lul wel eens in mijn poes willen voelen!” Ik antwoordde dat mij dat ook wel een goed idee leek, maar ja… Toen typte ze: “Maar ik heb er een oplossing voor gevonden. Als ik erg geil ben, dan pak ik mijn draagbare neukmachine en laat mij heerlijk neuken.”

Opeens was Geile Poes verdwenen en toen ze weer in beeld kwam, zette ze een apparaat voor zich op bed, spreidde haar lange benen en stopte een paarse dildo in haar kutje. Ze drukte op een knop en de seksmachine begon krachtige stootbewegingen te maken. Plotseling werd het pikkedonker in de slaapkamer. Ik vroeg: “Wat gebeurt er? Slaan de stoppen door?” Geile Poes antwoordde (de laptop werkte nog): “Ja, gebeurt vaker.” Ik vroeg weer: “Maar de machine blijft gewoon door neuken. Werkt dat ding op een accu?” Geile Poes typte: “Neehoor, geen accu. Ik ben gewoon een lekker wijf!”

Chat met dit model bij Polder Webcamsex

Webcamsex

Chatten met sletten en Milf Cams