NikkiW laat zich neuken door een sexmachine

Chat met dit model bij Polder Webcamsex

nikkiwHoe komt het toch dat tegenwoordig veel meisjes geen vriendje kunnen krijgen? Kijk, als je zo lelijk als de nacht bent, dan begrijp ik dat je geen kerel aan de haak weet te slaan. Wie wil er nu ’s ochtends wakker worden naast een heks? Maar laten we wel wezen: de meeste vrouwen zien best goed uit, en zeker als ze nog jong en strak zijn.

Ik kwam op mijn vraag toen ik op een avond webcamsex had met het nieuwste webcammeisje NikkiW uit Amsterdam. NikkiW is pas 19 jaartjes oud, piepjong dus, maar toen ik haar vroeg: “Heb jij al een vriendje? Ik zie je altijd alleen achter de webcam zitten?” toen antwoordde Nikki: “Nee, ik heb geen vriendje. Ik heb er wel een gehad, maar hoe hij ook zijn best deed, hij kon me niet naar een hoogtepunt neuken. Ik ben veel te zelfbewust om dan te blijven doormodderen, dus als een jongen mij niet kan bevredigen, dan gooi ik hem eruit. Het raam uit!” Ik moest even lachen om deze pittige tante. NikkiW vertelde over al haar vriendinnen die ook geen vriendje meer willen. Ook zij willen alleen nog goede seks. Ik vroeg: “Maar als je al die knullen het raam uit flikkert omdat ze volgens jou niet lekker kunnen neuken, wie neukt dan wel lekker?” Vond ik wel een goede vraag.

Nikki antwoordde: “Niet ‘wie’ maar ‘wat’ moet je vragen. Ik laat me alleen nog neuken door mijn sexmachine.” Nikki pakte iets van de grond en zette een apparaat op bed. Een sexmachine dus, met een grote huidkleurige dildo aan een ijzeren stang. Nikki ging op haar knietjes voor de machine zitten, schoof de grote dildo in haar kutje en zette haar ijzeren minnaar aan. De machine begon langzaam te stoten. Nikki keek in de webcam en terwijl ze zich liet neuken begon ze weer te typen. “Zal ik de machine eens op zijn hoogste stand zetten? 180 stoten per minuut!” Ze pakte de afstandsbediening en draaide aan de knop. De machine begon nu keihard te neuken, Nikki zag ik klaarkomen. En daarna kwam ze nog een keer en nog een keer. Tsja, al die jonge meiden laten zich alleen nog naaien door hun nijvere naaimachine. Daar kan geen vriendje tegenop!

Chat met dit model bij Polder Webcamsex

Webcamsex

Chatten met sletten en Milf Cams

Telefoonsex

Sta je in de file of zit je op de plee? Bel live met een geile meid 1 op 1. Kijk op www.sexlijnen.mobi

Libido pillen

SexApotheek.nl - Libido Forte

Sex contact

Neukertjes en Extreem online contact